Ik ben Amanda, 29 jaar en ben een tijdje geleden in het prachtige Utrecht komen wonen. Al mijn hele (werkende) leven vertel ik verhalen. Als marketeer, maar ook als boekenschrijver of af-en-toe columnist. 

Ik kijk graag films en ben overtuigd dat we allemaal net even wat harder gaan lopen als de liefde onderdeel uitmaakt van de situatie. Daarom heb ik Morris opgericht. Ik vertel ontzettend graag liefdesverhalen. Dat doe ik als ceremoniespreker, maar ook als zelfstandig auteur. Ik ga de wereld niet redden met mijn verhalen, maar ik kan wel mijn best doen deze wereld een stukje liefdevoller te maken. 

Daarom heb ik Morris ook opgericht: om de verhalen te vertellen die we soms nodig hebben om te horen, via een persoonlijke podcast of audioboodschap, of in een fictieve wereld. Morris is mijn side bae, mijn tweede liefde. Om het ordinair te zeggen: een minaar. Maar dat zou het teniet doen. In de praktijk betekent het dat ik Morris naast mijn andere werk in de marketing doe.

Met Morris werk ik aan mijn passieprojectjes en zet ik de mens centraal. Alles met een liefde voor de liefde. Want ik geloof heilig: de meeste van onze keuzes worden op emotie gedaan. Daar komt de naam Morris ook vandaan. Het was mijn bijnaam van iemand die ik liefhad. En zo’n liefde vergeet je nooit. Zelfs als Morris niet eens in mijn naam voorkomt.

Gaan we samen mooie en liefdevolle dingen maken?

With love,

Amanda

 

 

Daar ben ik dan, de welbekende cookiesbanner... Ook deze site maakt gebruik van cookies om te website te laten werken en te analyseren om jouw ervaring te verbeteren of voor marketingdoeleindes. De gegevens zijn volledig geanonimiseerd. Door op accepteren te klikken, ga je akkoord met het cookiebeleid.
Cookies settings
Accepteren
Weigeren
Privacy & Cookie beleid
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Privacy

Welke informatie wordt er verzameld?

Functionele cookies

Functionele cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website. Zonder deze cookies kunnen bepaalde onderdelen niet worden gebruikt.

Analytische cookies

Analytische cookies verzamelen (vaak anoniem) gegevens en statistieken om te begrijpen hoe bezoekers de website gebruiken, zodat we de website en onze dienstverlening kunnen verbeteren.

Google Analytics

Via Google Analytics worden op deze website (geanonimiseerd) gegevens over het bezoekgedrag verzameld. Zo kunnen wij zien hoe bezoekers door de website navigeren. Wij gebruiken deze informatie om beslissingen te nemen over de inrichting van onze website. Tevens optimaliseren wij hiermee de werking van de website.

Jouw toestemming

Door op accepteren te klikken, ga je akkoord met het cookiebeleid.

Veranderingen

Veranderingen in ons cookiebeleid, zullen wij hier aangeven.
Save settings
Cookies settings